O Πέτερ Σμάιχελ υποστήριξε ότι η σύζυγος του Κρίστιαν Έρικσεν, Σαμπρίνα Κβιστ-Γένσεν, νόμιζε ότι ο σύζυγός της είχε πεθάνει λίγο μετά την κατάρρευση και ο γιος του, Κάσπερ με τον Σίμον Κιάερ την διαβεβαίωσαν ότι ανέπνεε.

Συγκλονιστικές στιγμές έζησαν όλοι στο «Πάρκεν» της Κοπεγχάγης το απόγευμα του Σαββάτου (12/6) μετά την κατάρρευση του Κρίστιαν Έρικσεν στην αναμέτρηση της Δανίας με τη Φινλανδία. Ακόμη πιο ιδιαίτερες ήταν για την σύζυγο του 29χρονου Δανού, Σαμπρίνα Κβιστ-Γένσεν, η οποία κατέβηκε έντρομη στον αγωνιστικό χώρο και όπως αποκάλυψε ο παλαίμαχος Δανός τερματοφύλακας, Πέτερ Σμάιχελ, νόμιζε ότι ο Κρίστιαν είχε πεθάνει.

Κοντά της έσπευσαν ο γιος του και βασικός γκολκίπερ της εθνικής, Κάσπερ, αλλά και ο αρχηγός της ομάδας, Σίμον Κιάερ, διαβεβαιώνοντάς την ότι ο Έρικσεν ανέπνεε και ανέκτησε τις αισθήσεις του.

«Η Σαμπρίνα πίστεψε ότι ο σύζυγός της είχε πεθάνει. Το σημείο στο οποίο κατέρρευσε ο Έρικσεν ήταν προς την πλευρά που κάθονταν οι οικογένειες των παικτών. Γι’ αυτό και η Σαμπρίνα βρέθηκε αμέσως στον αγωνιστικό χώρο. Ο Κάσπερ και ο Σίμον (Κιάερ) πήγαν να την ηρεμήσουν και της είπαν ότι ο Κρίστιαν ανέπνεε», υποστήριξε ο Πέτερ Σμάιχελ στο BBC.

Πηγή: gazzetta.gr