Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο Βελοντρόμ, τελικά ηττήθηκε, αποκλείστηκε από το Champions League αλλά έχει το προβάδισμα για να συνεχίσει στο Europa League.

Οι Γάλλοι μπήκαν στο ματς με διάθεση να πιέσουν για το γρήγορο γκολ, αλλά οι ερυθρόλευκοι ήταν αυτοί που είχαν την πρώτη καλή ευκαιρία, με την κεφαλιά του Ελ Αραμπί στο 13′ μετά τη σέντρα του Φορτούνη. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς είχε κάποια προβλήματα στο να κρατήσει μπάλα και να την κυκλοφορήσει, αλλά το θετικό ήταν ότι δεν ένιωθε κάποια ουσιαστική απειλή από τη Μαρσέιγ.

Αντιθέτως, ο Ολυμπιακός έγινε απειλητικός στο 31′, όταν ο Φορτούνης έφυγε στην κόντρα αλλά δεν γύρισε καλά για τον Ελ Αραμπί, για να έρθει τελικά το γκολ στο 33′: Συνεργασία των Φορτούνη-Βρουσάι, γύρισμα του δεύτερου από αριστερά, καλό σουτ του Καμαρά λίγο έξω από την περιοχή και 0-1. Σκορ με το οποίο πήγαν στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες, αφού οι Πειραιώτες ήλεγξαν την κατάσταση ως το τέλος του ημιχρόνου.

Περισσότερα σε λίγο…

Μαρσέιγ: Μανταντά, Αμαβί, Άλβαρο, Τσαλέτα-Τσαρ, Σακάι, Καμαρά, Κουζάνς (56′ Σανσόν), Ρονζίε, Τοβέν, Παγέ, Μπενεντέτο (46′ Ζερμέν).

Ολυμπιακός: Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ, Χολέμπας, Εμβιλά (79′ Μασούρας), Καμαρά, Μπουχαλάκης, Βρουσάι (92′ Σουντανί), Φορτούνης, Ελ Αραμπί.