Στις 5 ή 6 Αυγούστου θα διεξαχθεί η ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Γουλβς στο Europa League, ενώ αναμένεται η ανακοίνωση για το γήπεδο.

Η UEFA αποφάσισε ότι οι ρεβάνς που εκκρεμούν για τη φάση των «16» του Europa League, με το Γουλβς-Ολυμπιακός να είναι μία εξ αυτών, θα διεξαχθούν το διήμερο 5-6 Αυγούστου, αλλά προς το παρόν είναι άγνωστο αν αυτό θα συμβεί στην έδρα της αγγλικής ομάδας ή κάπου αλλού.

Η ανακοίνωση για το γήπεδο αναμένεται το αργότερο ως τις 10 Ιουλίου, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει το κομμάτι των αλλαγών που μπορούν να κάνουν οι ομάδες. Και δεν αναφερόμαστε σε αυτές που κάνουν οι προπονητές την ώρα των αγώνων, αλλά σε αυτές της λίστας των παικτών που έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Όπως αποφάσισε η UEFA, η κάθε ομάδα μπορεί να έχει κανονικά στη διάθεση της μέχρι και τρεις ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο ρόστερ της και δεν είχαν δηλωθεί στην προηγούμενη λίστα για τα νοκ-άουτ ματς του Europa League. Έξτρα επιλογές, δηλαδή, για κάθε προπονητή και ο Πέδρο Μαρτίνς του Ολυμπιακού είναι ένας εξ αυτών.