Απίστευτα σύντομη ενδέχεται να είναι η ποδοσφαιρική καριέρα του Γιουσέιν Μπολτ, αφού ο ίδιος έβαλε ένα χρονικό όριο στον εαυτό του για να βρει κάποια καλή πρόταση από ομάδα. Σε διαφορετική περίπτωση θα παρατήσει την προσπάθεια.

Ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ και Ολυμπιονίκης, προσπαθεί να εκπληρώσει ένα τεράστιο παιδικό όνειρο και να παίξει επαγγελματικά ποδόσφαιρο μετά τις μεγάλες του επιτυχίες στον στίβο, ωστόσο ακόμα δεν τα έχει καταφέρει.

Στην Αυστραλία με τους Σέντραλ Κόουστ Μάρινερς δεν μπόρεσε να πείσει για να του προσφέρουν συμβόλαιο, ο κόσμος γενικότερα περισσότερο περιγελά παρά στηρίζει τον Μπολτ σε αυτή την προσπάθεια που κάνει και ο ίδιος δηλώνει: «Έχω προτάσεις από ομάδες, όμως θα πάρω την απόφασή μου στο τέλος του μήνα, για το αν θα δεχθώ κάποια από τις προσφορές που έχω ή θα αποσυρθώ τελείως…».

Μιλώντας, πάντως, για να αρνητικά σχόλια που ακούει και διαβάζει συνεχώς, αποκάλυψε ότι… από Μάντσεστερ μεριά υπήρξε επικοινωνία μαζί του, προκειμένου να του αναπτερώσουν το ηθικό. «Μίλησα με τον Πογκμπά και τον Στέρλινγκ και με στήριξαν τρομερά. Θέλουν να με δουν να πετυχαίνω. Οπότε, δεν με απασχολεί ο υπόλοιπος κόσμος τι μπορεί να λέει…» είπε.

Πηγή: gazzetta.gr