Τα «μέτρα» εναντίον των γυναικών από τους οπαδούς της Λάτσιο ίσως φέρουν τιμωρία

Πειθαρχική διαδικασία εναντίον του συλλόγου κίνησε η Ομοσπονδία


ΑΘΛΗΤΙΚΑΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
18:09
21/08/2018
Τα «μέτρα» εναντίον των γυναικών από τους οπαδούς της Λάτσιο ίσως φέρουν τιμωρία
2
loading

Έρευνα σχετικά τα φυλλάδια που μοίρασαν οι φανατικοί οπαδοί της Λάτσιο στην Κούρβα Νορντ, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Νάπολι, με τα οποία καλούσαν τις γυναίκες να μην βρίσκονται στις πρώτες σειρές της εξέδρας, ξεκίνησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της Ιταλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Οι γυναίκες οπαδοί καλούνται να πηγαίνουν σε άλλα σημεία του «Ολίμπικο», ή έστω πίσω από τη 10η σειρά στο βόρειο πέταλο του σταδίου, καθώς και εκείνοι που αντιλαμβάνονται την παρακολούθηση ενός αγώνα ως «ρομαντική βόλτα».

Η σχετική καταγγελία για τα φυλλάδια έφτασε στον επίτροπο της Ομοσπονδίας, Ρομπέρτο Φαμπριτσίνι, ο οποίος με τη σειρά του έκανε… πάσα την υπόθεση στον εισαγγελέα, Τζιουζέπε Περκοράρο. Βάσι των κανονισών στη γειτονική χώρα, οι «λατσιάλι» κινδυνεύουν με τιμωρία για τη συμπεριφορά των οπαδών τους.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Nikos ssl

    Κ πολύ καλά εκαναν.Εχουν γεμίσει τα γήπεδα τυπισες που πάνε μόνο για εφέ κ ίσως να βρουν κάνα καλό γαμπρό(δες επαρχία)τα πέταλα των οργανωμένων δεν είναι για dolce vitta & selfie.ΜΟΝΟ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ IRRIDUCIBILI

  2. avatar Apanet

    Γιατί είναι είδηση το ότι άντρες συμπεριφερθήκαν σαν πίθηκοι; Θα ήταν είδηση αν είχαν συμπεριφερθεί σαν άνθρωποι.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει