Ο Σαντιάγο Κανιθάρες είχε χάσει ολόκληρο Μουντιάλ, λόγω ενός ατυχήματος στο μπάνιο του σπιτιού του, όταν και είχε κοπεί με ξυράφι. Τόσο σοβαρό αποδείχθηκε αυτό το φαινομενικά μικρό ατύχημα, που έμεινε για πάρα πολύ καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης.

Κάτι ανάλογο φαίνεται να συμβαίνει και με τον Μπεν Φόστερ, βασικό και αναντικατάστατο τερματοφύλακα της Γουέστ Μπρομ, ο οποίος τραυματίστηκε στην αυλή του σπιτιού του, παίζοντας με το παιδί του. Μάλιστα, φαίνεται ότι το ατύχημα που είχε λίγες ώρες πριν τη χθεσινή εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λέστερ, δεν ήταν τόσο επιπόλαιο όσο αρχικά φαινόταν, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αποστολής.

Όπως δήλωσε ο προπονητής του, Τόνι Πιούλις, «δεν υπήρχε περίπτωση να πάρουμε οποιοδήποτε ρίσκο μαζί του. Έπαιζε με τον γιο του στον κήπο του σπιτιού του και ξαφνικά γύρισε το γόνατό του. Και επειδή έχει ιστορικό με ρήξη χιαστών, είμαστε λίγο ανήσυχοι».

Ο Φόστερ, που έχει φορέσει και 8 φορές τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας και βρίσκεται σταθερά στους 23 που επιλέγει ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, θα υποβληθεί σε εξετάσεις, προκειμένου να φανεί το πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του.