Ο νέος τραυματισμός του Μάνουελ Νόιερ, ο οποίος θα τον αφήσει εκτός γηπέδων τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο του 2018, άφησε την Μπάγερν Μονάχου «ξεκρέμαστη» κάτω από τα γκολπόστ. Ο Σβεν Ουλράιχ, στο πρόσφατο παιχνίδι με τη Βόλφσμπουργκ εντός έδρας (ισοπαλία 2-2), ουσιαστικά στάθηκε η αφορμή για την επιστροφή των «λύκων» από το 2-0, καθώς έκανε ένα τραγικό λάθος, σε μακρινή εκτέλεση φάουλ του Άρνολντ.

Η ανασφάλεια που υπάρχει πλέον στη θέση του τερματοφύλακα στους Βαυαρούς, ανάγκασε τον Τομ Στάρκε, ο οποίος είχε αποφασίσει να αποχωρήσει από την αγωνιστική δράση, να επιστρέψει άρον άρον… Μάλιστα, όχι μόνο θα πάρει θέση στο ρόστερ της ομάδας, στο οποία βρισκόταν μέχρι και πριν από τέσσερις μήνες, αλλά θα δηλωθεί και στη λίστα του Champions League.

Από φέτος, υπάρχει δυνατότητα δήλωσης τερματοφύλακα και ενδιάμεσα στη φάση των ομίλων, σε περίπτωση που υπάρξει κάποιος τραυματισμός. Βεβαίως, ο Ουλράιχ δεν θα χάσει τη θέση του στο τέρμα της Μπάγερν μέχρι να επιστρέψει ο Νόιερ, αλλά σίγουρα θα έχει έναν πολύ πιο δύσκολο ανταγωνιστή, σε σχέση με τον άπειρο Κρίστιαν Φρουχτλ.