Μπάγερν και Γιουβέντους έχουν ανοίξει μεταξύ τους δίαυλο τα τελευταία χρόνια, με διάφορους παίκτες να πηγαίνουν από το Μόναχο στο Τορίνο και το αντίθετο. Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις του Αρτούρο Βιδάλ, που μετακόμισε στο Μόναχο για 37 εκατ. ευρώ, του Μάριο Μάντζουκιτς, για τον οποίον οι Ιταλοί έδωσαν στους Γερμανούς 20 εκατ. ευρώ να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, του Κίνγκσλεϊ Κομάν, που πήγε έναντι 21 εκατ. ευρώ στους Βαυαρούς, αφού πρώτα αγωνίστηκε ως δανεικός, αλλά και του Μεντί Μπενατιά, που αποκτήθηκε έναντι 17 εκατ. ευρώ από τους «μπιανκονέρι», όντας και εκείνος δανεικός.

Στη Γιούβε στρέφουν ξανά το βλέμμα τους προς Μόναχο μεριά, με τους Ρενάτο Σάντσες και Ντάγκλας Κόστα να είναι εκείνοι τους οποίους τσεκάρει και δεν θα χαλιόταν να εντάξει στο ρόστερ της. Πάντως, επειδή και οι δύο στοίχισαν αρκετά ακριβά στην Μπάγερν, είναι δεδομένο ότι οι απαιτήσεις της θα είναι… αλμυρές. Ο 26χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ κοστολογείται 30 εκατ. ευρώ (όσα τον είχαν αγοράσει δηλαδή από τη Σαχτάρ), ενώ για τον 19χρονο Πορτογάλο χαφ δεν υπάρχει κάποιος οικονομικός πήχης, αλλά θεωρείται δεδομένο ότι αυτός αγγίζει τα 40 εκατ. ευρώ (τον απέκτησαν από την Μπενφίκα έναντι 35 εκατ. ευρώ).

Πάντως, στη θέση που αγωνίζεται ο Ντάγκλας Κόστα έχει ακουστεί και το όνομα του Άνχελ ντι Μαρία για τη Γιουβέντους, ενώ όλη αυτή η μεταγραφική δραστηριοποίηση των «μπιανκονέρι» έχει κάνει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ενεργοποιηθεί, που «γλυκοκοιτάζει» την περίπτωση του Μάντζουκιτς, ο οποίος ίσως να μην βρει χώρο στο ρόστερ της επόμενης σεζόν.