Η Γιουβέντους πανηγύρισε χθες το τρίτο της σερί νταμπλ και τον έκτο διαδοχικό τίτλο της στη Serie A, ενώ ετοιμάζεται και για τον μεγάλο τελικό του Champions League, στις 3 Ιουνίου με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Κάρντιφ. Όμως, όλα αυτά δεν αποσυντονίζουν τους ανθρώπους της, που δουλεύουν το πρότζεκτ και της νέας σεζόν.

Μπορεί ακόμη να μην έχει γίνει κάποια κίνηση ανάλογη με του προηγούμενου καλοκαιριού όπως με τον Ιγκουαΐν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ετοιμάζεται. Και όπως αναφέρουν από την Ιταλία, το μεγάλο «μπαμ» που θέλουν να κάνουν στο Πιεμόντε, είναι με τον Άνχελ ντι Μαρία. Οι «μπιανκονέρι» έχουν βγάλει το μεγαλύτερο μέρος αυτής της σεζόν με τον Μάντζουκιτς ως αριστερό εξτρέμ, σε αυτό το 3-4-3 που επιλέγει για την ομάδα του ο Μαξ Αλέγκρι. Ο Κροάτης επιθετικός τα έχει πάει εξαιρετικά, αλλά -ως γνωστόν- εχθρός του καλού είναι το καλύτερο!

Βεβαίως, ο Αργεντινός μόνο εύκολη περίπτωση δεν φαντάζει, για τον απλό λόγο ότι η Παρί Σεν Ζερμέν δεν φείδεται χρημάτων. Το αντίθετο μάλιστα… Πού ποντάρουν στη Γιουβέντους για μια ενδεχόμενη μεταγραφή; Μα φυσικά στη διάθεση του ίδιου του παίκτη.

Παράλληλα, στο Τορίνο κινούνται και σε… εσωτερική ενίσχυση, με τον Φεντερίκο Μπερναρντέσκι να μην ανανεώνει στη Φιορεντίνα το συμβόλαιό του, παρά το γεγονός ότι θα έχει απολαβές της τάξεως των 2,5 εκατ. τον χρόνο, και να έρχεται στο προσκήνιο.

Ενδιαφέρον υπάρχει και για τον Ματέο ντε Σίλιο της Μίλαν, σε περίπτωση που ο Άλεξ Σάντρο πωληθεί σε μια από τις Τσέλσι, Μάντεστερ Σίτι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που ενδιαφέρονται για τον Βραζιλιάνο. Το ποσό που θεωρούν οι Ιταλοί ότι πρέπει να δαπανήσει η «Γηραιά Κυρία για να τον αποκτήσει ανέρχεται στα 10 εκατ. ευρώ.

Τέλος, ο Τολισό από τη Λυών θεωρείται «κλεισμένος», σε περίπτωση που η Γιουβέντους κάνει την κίνησή της, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και για τον Τσέχο σέντερ φορ της Σαμπντόρια, Πάτρικ Σικ.