Με δύο αναμετρήσεις θα ανοίξει η 21η αγωνιστική της Super League.

Στο σημαντικότερο ματς της ημέρας, ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στο Περιστέρι. Οι «πράσινοι» πέρασαν μια δύσκολη εβδομάδα με τους ποδοσφαιριστές να ζητάνε ραντεβού με την ιδιοκτησία για να συζητήσουν τα θέματα που έχουν με την τεχνική ηγεσία ένα ραντεβού που δεν έγινε αποδεκτό από τον Γιάννη Αλαφούζο.

Παράλληλα, η ομάδα έμεινε στην λευκή ισοπαλία κόντρα στην Λαμία κι έχασε την ευκαιρία να μειώσει την διαφορά από την δεύτερη θέση. Στα αγωνιστικά στην αποστολή όλα τα νέα αποκτήματα της ομάδας, χτυπούν ενδεκάδα οι Σανκαρέ και Νγκμπακοτό, με τους Πούγγορα και Χουάνκαρ να είναι τιμωρημένοι.

Κακή εβδομάδα και για τον Ατρόμητο ο οποίος είδε αρχικά τον ΠΑΣ να τον αποκλείει εύκολα από την συνέχεια του Κυπέλλου μέσα στο Περιστέρι και στη συνέχεια τον Νταμιρ Κάναντι να βλέπει την πόρτα της εξόδου. Αντικαταστάτης του ένας παλιός γνώριμος, ο Σάββας Παντελίδης ο οποίος ανέλαβε μέχρι το τέλος της σεζόν. Στην αποστολή ο Μαυρομμάτης, παραμένουν εκτός οι Χριστοδουλόπουλος και Μανούσος.

Στον έτερο αγώνα, ο οποίος και θα ανοίξει την αγωνιστική, η Λαμία θα υποδεχτεί την ΑΕΛ, σε ένα ματς που είναι… εξάποντο και για τους δύο.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τον σπουδαίο βαθμό μέσα στην Λεωφόρο και με τον Μιχάλη Γρηγορίου στον πάγκο δείχνουν αναγεννημένοι. Με νίκη η Λαμία για πρώτη φορά φέτος βγαίνει από τις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Στα αγωνιστικά μπήκε αποστολή ο Γκαζαριάν, ενώ εκτός με πρόβλημα τραυματισμού είναι οι Τιρόνε, Αραμπούλι και Μπα.

Η ΑΕΛ από την πλευρά της δεν κατάφερε να επικρατήσει του Βόλου και παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Με μόλις μία νίκη στο πρωτάθλημα, οι «βυσσινί» καίγονται για βαθμούς με τον Φέστα ακόμα να ψάχνει την πρώτη του νίκη στον πάγκο της ομάδας. Ιδιαίτερο ματς για τον Μιχάλη Γρηγορίου ο οποίος ξεκίνησε την σεζόν στον πάγκο των φιλοξενούμενων.

Το σημερινό πρόγραμμα:

Σάββατο (06/02)

Λαμία – ΑΕΛ (17:15, NS1)

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός (19:30, NS2)