Σε καταγγελία για απειλές από φουσκωτούς, σε περίπτωση που δεν πήγαινε να λύσει το συμβόλαιό του με την ΠΑΕ Λαμία μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ, προχώρησε ο Μάρκος Βελλίδης.

Ο έμπειρος γκολκίπερ, που δέχθηκε τρία τέρματα στα πρώτα 11 λεπτά του παιχνιδιού της 7ης αγωνιστικής της Super League 1, με αποτέλεσμα να τελειώσει ουσιαστικά από τον φθιωτικό σύλλογο.

Στο εξώδικο, ο διεθνής τερματοφύλακας κάνει ένα μίνι ιστορικό στη συμφωνία του με την ομάδα της Λαμίας και όσα του είχαν υποσχεθεί αλλά και στα χρήματα που είχε λαμβάνειν με τον ίδιο να λέει πως μέχρι τώρα έχει εισπράξει μόλις 462 ευρώ.

Επίσης, ο Βελλίδης ζητά από τον μεγαλομέτοχο της Λαμίας να προβεί άμεσα σε δημόσια δήλωση, με την οποία θα αποκαταστήσει την επαγγελματική και προσωπική υπόληψη του, έπειτα από τα όσα υποστήριξε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου στη συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα «Φως των Σπορ».

Όπως ενημέρωσε το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια, που εκπροσωπεί τον ποδοσφαιριστή, το εξώδικο κοινοποιήθηκε στην ΠΑΕ Λαμία με αποστολή email και το απόγευμα θα κοινοποιηθεί και με δικαστικό επιμελητή για τις νόμιμες συνέπειες.