Ο ΠΑΟΚ άντεξε χθες στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ, πήρε την ισοπαλία (1-1) παρόλο που έπαιξε με δέκα παίκτες για σχεδόν 60 λεπτά και συνέχισε το αήττητο σερί του στη Super League, έχοντας σε 19 αγώνες 17 νίκες και 2 ισοπαλίες. Μάλιστα, ακόμη και ο τρόπος που ήρθε το χθεσινό «Χ» δείχνει ότι υπάρχει μια αύρα για ολοκλήρωση όλης της διαδρομής χωρίς ήττα.

Έτσι, ο «δικέφαλος» του Βορρά έμεινε σε ένα κλειστό κλαμπ των ομάδων της Ευρώπης που δεν έχουν γευτεί το… πικρό ποτήρι να φύγουν από παιχνίδι χωρίς έστω έναν βαθμό. Λίγες είναι πλέον οι ομάδες συνεχίζουν χωρίς ήττα, καθώς από αυτήν την ξεχωριστή λίστα βγήκε η Παρί Σεν Ζερμέν, μετά τη χθεσινή της ήττα από τη Λυών.

Πλέον, εκεί βρίσκονται η Γιουβέντους με επίδοση 19-3-0, μετά την ισοπαλία (3-3) με την Πάρμα, ο Ερυθρός Αστέρας του Βλάνταν Μιλόγεβιτς με 19-2-0, ο ΠΑΟΚ με 17-2-0, η Μακάμπι Τελ Αβίβ του Βλάνταν Ίβιτς με επίδοση 16-5-0, η Σάλτσμπουργκ με 15-3-0 και η Σλόβαν Μπρατισλάβας με 14-4-0.

Στην ίδια λίστα θα μπορούσαν να προστεθούν η Σαντ Τζούλια από την Ανδόρα και η Λα Φιορίτα από το Σαν Μαρίνο, η Γκζίρα από τη Μάλτα, η οποία ωστόσο είναι τρίτη στη χώρα της με 9-7-0, αλλά και η Νόμε Κάλιου από την Εσθονία, η οποία τελείωσε το πρωτάθλημα του 2018 με 25-11-0, όντας πρωταθλήτρια. Ωστόσο, το νέο πρωτάθλημα ξεκινά τον Μάρτιο…