Μια σημαντική μάχη στις δικαστικές αίθουσες που αφορούν το ποδόσφαιρο έχει να δώσει ο ΠΑΟΚ, με την έφεσή του για την πρωτοβάθμια απόφαση αναφορικά με τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι «δικεφάλων» με την ΑΕΚ, αλλά παράλληλα οι άνθρωποι του συλλόγου δεν αφήνουν στην άκρη τον προγραμματισμό και της επόμενης σεζόν. Άλλωστε, ακόμη κι αν δεν έρθει φέτος το πολυπόθητο πρωτάθλημα, στη Μικράς Ασίας είναι βέβαιοι ότι θα συνεχίσουν σε πορεία πρωταθλητισμού και του χρόνου.

Ήδη φαίνεται να έχει κλείσει μια μεταγραφή για το προσεχές καλοκαίρι, αυτή του Εβγέν Χατσερίντι από την Ντιναμό Κιέβου, ενώ σύμφωνα με όσα πηγάζουν από τη Θεσσαλονίκη τις τελευταίες ώρες, οι «ασπρόμαυροι» είναι κοντά σε ακόμη δύο προσθήκες, όμως από το πρωτάθλημα της Super League.

Όσον αφορά τον Ουκρανό στόπερ, στον ΠΑΟΚ φαίνεται ήδη να έχουν υπογράψει προσύμφωνο μαζί του και το μόνο που απομένει μοιάζει να είναι η οριστική συμφωνία. Πάντως, το θέμα μοιάζει να έχει δρομολογηθεί εδώ και αρκετό καιρό, πριν ακόμη και τις διπλές αναμετρήσεις της ΑΕΚ με την Ντιναμό Κιέβου για τους «32» του Europa League.

Όσον αφορά τις δύο περιπτώσεις από την Ελλάδα, η μια είναι αυτή του Πέδρο Κόντε, που όπως αναφέρουν τόσο η «Live Sport» όσο και η «Μetrosport», ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο ΠΑΟΚ έχουν δώσει τα χέρια για τη μεταγραφή του. Η άλλη περίπτωση ακόμη είναι άγνωστη, ωστόσο οι ρεπόρτερ που ασχολούνται με την ομάδα, συγκλίνουν μεταξύ των Ζίβκο Ζίφκοβιτς, του τερματοφύλακα της Ξάνθης και του Νασιμέντο Μάντσον του Ατρόμητου.