Ο Άρης Παλαιοχωρίου θέλει να μπλοκάρει την άνοδο του Ηρακλή

Η διάταξη που επικαλείται η ομάδα της Χαλκιδικής για να πάει εκείνη θέση στα πλέι οφ


ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
16:00
03/04/2018
Ο Άρης Παλαιοχωρίου θέλει να μπλοκάρει την άνοδο του Ηρακλή
3
loading

Να μπλοκάρει μια πιθανή άνοδο του Ηρακλή στη Football League θέλει να μπλοκάρει ο Άρης Παλαιοχωρίου, η ομάδα που κατετάγη δεύτερη στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, πίσω από τον «γηραιό», καθώς θέλει να πάρει εκείνος τη θέση του στα πλέι οφ ανόδου.

Η διοίκηση της ομάδας από την Χαλκιδική επικαλείται μια συγκεκριμένη διάταξη, την οποία ερμηνεύει ως απαγόρευση στον Ηρακλή να διεκδικήσει την άνοδο, καθώς πέρσι δεν υποβιβάστηκε αγωνιστικά (από τη Super League) και επέλεξε να αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική και όχι στο τοπικό.

Η συγκεκριμένη διάταξη αναφέρει:

«Π.Α.Ε., που, για οποιοδήποτε λόγο, δεν καταθέτει δήλωση συμμετοχής σε πρωτάθλημα της κατηγορίας που δικαιούται να αγωνιστεί, υποβιβάζεται και έχει την δυνατότητα πλέον να αγωνιστεί:

α) Είτε στην αμέσως κατώτερη κατηγορία αυτής στην οποία θα δικαιούταν να συμμετάσχει αν είχε υποβιβαστεί αγωνιστικά

β) Είτε στην κατηγορία που δικαιούται να μετέχει αν είχε υποβιβαστεί αγωνιστικά, χωρίς δικαίωμα προβιβασμού την πρώτη αγωνιστική περίοδο. Το δικαίωμα προβιβασμού θα αποκτήσει την επόμενη, δεύτερη, περίοδο εφόσον στην πρώτη που θα αγωνισθεί στην αυτή κατηγορία καταλάβει μία από τις τέσσερις (4) πρώτες θέσεις στον τελικό βαθμολογικό πίνακα της κατηγορίας ή του ομίλου της κατηγορίας».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ

    ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΗΡΑΚΛΗΣ!!!!!!!!!!!

  2. avatar ela re xoriatakia

    ΕΛΑΤΕ ΡΕ ΧΩΡΙΑΤΑΚΙΑ ...ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΕΚΑΤΣΕ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ....ΣΕ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ...ΔΕΝ ΘΑΧΕΤΕ ΟΜΑΔΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ .....ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.....ΓΙΑΤΙ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΣΙΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ .....ΚΑΙ ΜΕ ΚΕΡΚΙΔΑ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟ ΑΤΟΜΩΝ ....ΕΤΣΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ !!!!!

  3. avatar Tsom

    Τελικά πουλάει πολύ ό ΗΡΑΚΛΗΣ ακόμα καί στο τοπικό αν παίξει, ότι καί νά κάνετε ερχόμαστε στην φυσική μας θέση.Αγωνιστικά θα είναι δικαστικά θά είναι θά ανέβουμε τρένο καί τότε ποιός μας πιάνει!!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει