Μεγάλη συνέντευξη παραχώρησε ο Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει την πορεία της Ίντερ στην τρέχουσα σεζόν. Ωστόσο, δεν γινόταν να μην μιλήσει τόσο για την πορεία του με τη Σπάρτα Πράγας όσο και για το πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό.

Πιο συγκεκριμένα και όσον αφορά το «τριφύλλι», μιλώντας στη Gazzetta dello Sport, έδειξε να είναι απόλυτα ενημερωμένος για την κατάσταση που βιώνει, τονίζοντας ότι λυπάται πολύ γι’ αυτό. Επίσης, επισήμανε ότι όλα αυτά τα προβλήματα ξεκίνησαν την περίοδο που ήταν εκείνος στον «πράσινο» πάγκο.

«Λυπάμαι πολύ για το γεγονός ότι ένας τόσο επιτυχημένος σύλλογος, σε παγκόσμιο επίπεδο, περνάει μία τέτοια περίοδο, στην οποία είναι μακριά από τις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος, εκτός Ευρώπης και αντιμετωπίζει σοβαρό κίνδυνο να χρεοκοπήσει», ανέφερε ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού.

Για να συμπληρώσει: «Γνωρίζω καλά τις οικονομικές διαστάσεις της κρίσης, επειδή όλα ξεκίνησαν με μένα προπονητή, ακριβώς έναν χρόνο πριν. Αφού βρεθήκαμε στην κορυφή και επιστρέψαμε στην Ευρώπη μετά από τρία χρόνια, όλα τελείωσαν εξαιτίας της έναρξης αυτών των προβλημάτων».

Μάλιστα, ο Ιταλός κόουτς επισήμανε: «Ούτε οι πωλήσεις εξαιρετικών ποδοσφαιριστών όπως ο Ζέκα και ο Μπεργκ δεν στάθηκαν ικανές να διορθώσουν την κατάσταση. Παραμένω δεμένος με πολλά άτομα που έχουν σχέση με τον Παναθηναϊκό και ελπίζω στο τέλος αυτής της σεζόν όλα να πάνε προς το καλύτερο».