Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνάντηση του Κώστα Μπακογιάννη με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τους συνεργάτες του, με θέμα τις προτάσεις της δημοτικής αρχής για το νέο γήπεδο μπάσκετ στην περιοχή του Βοτανικού.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός μετέβη στο δημαρχιακό μέγαρο στις 14:50 και προσερχόμενος στη συνάντηση δήλωσε: «Μαθαίνω ότι όλα προχωρούν. Γιατί να μην πάει καλά; Γι’ αυτό είμαστε εδώ».

Υπενθυμίζεται πως το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων είχε κάνε γνωστό από την Τρίτη (15/12) ότι ο κ. Μπακογιάννης προτίθεται να προτείνει στους ανθρώπους του μπασκετικού Παναθηναϊκού τέσσερα διαφορετικά οικόπεδα, που θα συνορεύουν με το όριο της «Διπλής Ανάπλασης» στην περιοχή του Βοτανικού, όσον αφορά το χώρο που σχεδιάζεται να ανεγερθεί το νέο μπασκετικό γήπεδο των «πράσινων» στην περιοχή.

Η πλευρά του δήμου Αθηναίων θέλει στο πρότζεκτ και την ΚΑΕ Παναθηναϊκός κι έχει έτοιμες τις προτάσεις της για τέσσερα οικόπεδα, στα οποία θα μπορούσε να χτιστεί το μπασκετικό γήπεδο, ενώ σκοπεύει να συζητήσει αναλυτικά με τον κ. Γιαννακόπουλο και τους συνεργάτες του τόσο το σχέδιο χρηματοδότησης, όσο κι όλες τις υπόλοιπες παραμέτρους για νέα μπασκετική σάλα στο Βοτανικό, σε πολύ κοντινή απόσταση απ’ το ποδοσφαιρικό γήπεδο και τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.