Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το απόγευμα του Σαββάτου (26/8) ο Σουαλιχό Μεϊτέ για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ, ο οποίος τα έχει βρει σε όλα με τη Μπενφίκα για μονοετή δανεισμό και οψιόν αγοράς για 4 εκατ. ευρώ, με τους Πορτογάλους να διατηρούν και ποσοστό μεταπώλησης.

Ο 29χρονος χαφ προτάθηκε στον δικέφαλο του βορρά και τελικά αποφασίστηκε να γίνει κίνηση για την απόκτησή του, με τις πιθανότητες να είναι εξαρχής καλές αφού δεν βρίσκεται στα πλάνα των Λουζιτανών για τη φετινή σεζόν. Έτσι, οι συζητήσεις των δύο ομάδων οδήγησαν σε συμφωνία.

Αυτή προβλέπει ότι ο ΠΑΟΚ θα καλύψει όλο το φετινό συμβόλαιό του παίκτη, οι ετήσιες απολαβές του οποίου είναι στο 1,3 εκατ. ευρώ, ενώ αν θέλει να τον αγοράσει το καλοκαίρι του 2024 θα πρέπει να δώσει το ποσό των 4 εκατ. ευρώ στη Μπενφίκα, η οποία, αν γίνει αυτό, θα διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης ύψους 30%.

Το μόνο που απομένει, επομένως, για να κλείσει το θέμα είναι να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις ο παίκτης και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του.