Λίγα 24ωρα μετά τα όσα κυκλοφόρησαν για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, ρεπορτάζ του The Athletic υποστηρίζει ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να προχωρήσει στην απόκτηση του Αλτάι Μπαγιντίρ της Φενέρμπαχτσε για τη θέση του αναπληρωματικού τερματοφύλακα και μάλιστα του είπε να έρθει στην Ελλάδα για ιατρικές εξετάσεις πριν ολοκληρωθεί το deal.

Οι Κόκκινοι Διάβολοι πήραν για βασικό τον Αντρέ Ονάνα από την Ίντερ και τώρα ψάχνουν τον αναπληρωματικό, με το όνομα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου να ακούγεται τα τελευταία 24ωρα. Ο διεθνής Έλληνας γκολκίπερ, όμως, μάλλον δεν ψήνεται να πάει κάπου, ακόμη κι αν μιλάμε για ένα τόσο μεγάλο κλαμπ, για να κάνει τον αναπληρωματικό, οπότε η Γιουνάιτεντ στρέφει την προσοχή της αλλού. Στον Μπαγιντίρ της Φενέρμπαχτσε.

Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζει το The Athletic, το οποίο έχει και μία λεπτομέρεια που προκαλεί εντύπωση: Η ομάδα του Μάντσεστερ είπε στον Τούρκο τερματοφύλακα ότι θα πρέπει να έρθει στην Ελλάδα για να κάνει κάποιες εξετάσεις. Ο λόγος; Ο Μπαγιντίρ έχει ένα πρόβλημα τραυματισμού εδώ και καιρό και οι Άγγλοι θέλουν να είναι απολύτως σίγουροι πριν κλείσουν το deal των 5 εκατ. ευρώ.

Έτσι, του ζήτησαν να μην εξεταστεί μόνο από γιατρούς στην Τουρκία αλλά και στη χώρα μας ώστε να υπάρχει πλήρης εικόνα για το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί.