Οι κατηγορίες κατά του Μέισον Γκρίνγουντ για ξυλοδαρμό και απόπειρα βιασμού αποσύρθηκαν τον περασμένο Φεβρουάριο και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να σκέφτεται να τον επαναφέρει στην πρώτη ομάδα μετά τον παραγκωνισμό του το 2022, σκέψη όμως που δεν αρέσει καθόλου στα μέλη της γυναικείας ομάδας του κλαμπ.

Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής είχε τεθεί εκτός ομάδας τον Ιανουάριο του 2022 αφού είχε γίνει καταγγελία από την πρώην σύντροφό του για ξυλοδαρμό και απόπειρα βιασμού. Ένα χρόνο και ένα μήνα μετά, όμως, οι κατηγορίες αποσύρθηκαν, με τον Γκρίνγουντ να έχει γίνει και πατέρας πλέον αφού γέννησε η Χάριετ Ρόμπινσον.

Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, η Γιουνάιτεντ, όπως ανέφερε σε σχετικό ρεπορτάζ το The Athletic, σκέφτεται να τον επαναφέρει στη δράση, με τις αντιδράσεις όμως να είναι πολύ μεγάλες από τη γυναικεία ομάδα του κλαμπ. Έτσι, η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε να βγάλει ανακοίνωση για το θέμα.

Μια ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει ότι ολοκληρώθηκε η δική της έρευνα για το θέμα και ότι δεν έχει πάρει ακόμη καμία απόφαση για τον Γκρίνγουντ, προσθέτοντας όμως ότι έχει ευθύνες και απέναντί του αφού είναι υπάλληλος του κλαμπ, βρίσκεται στην ομάδα από την ηλικία των 7 ετών και πρόσφατα έγινε και πατέρας.