Σε δικαστικές περιπέτειες φέρεται να έχει μπει ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας στο μπάσκετ, αλλά και της τουρκικής ομάδας Φενέρμπαχτσε, Δημήτρης Ιτούδης, καθώς γείτονάς του στην Κωνσταντινούπολη παρουσιάζεται να τον κατηγορεί για εξύβριση του ιδίου, αλλά και του τουρκικού έθνους.

Μάλιστα, σύμφωνα με το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο «TV100», η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης κι έχει φτάσει μέχρι την εισαγγελία που εξετάζει την καταγγελία.

Όλα, δε, φέρεται να άρχισαν με μια λογομαχία για μια θέση πάρκινγκ. Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, ο γείτονας του Έλληνα προπονητή φέρεται να πάρκαρε μπροστά από το σπίτι αυτού, με αποτέλεσμα να προκληθεί η οργισμένη αντίδρασή του, με τον Δημήτρη Ιτούδη να βρίζει εκείνον αλλά και όλους τους Τούρκους.

Το θέμα πήρε διαστάσεις και ακολούθησε την οδό της δικαιοσύνης, με την υπόθεση να φτάνει μέχρι την εισαγγελία και όπως αναφέρει ο γείτονας: «Προσέβαλε εμένα, την οικογένειά μου και την χώρα στο πάρκινγκ, σε σημείο προσβολής του τουρκικού έθνους. Ζητήσαμε να γίνει αναφορά εκείνη τη μέρα για τις βρισιές και πήγαμε στην τουρκική εισαγγελία για το τι μπορούμε να κάνουμε σε νόμιμα πλαίσια».