Η Λέφσκι Σόφιας αντιμετώπισε στα Σκόπια τη Σκούπι για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League και ένας οπαδός της μαχαιρώθηκε σε επεισόδια που έγιναν πριν την έναρξη της αναμέτρησης, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, δύο αυτοκίνητα με οπαδούς της Λέφσκι πέρασαν από περιοχή στην οποία συχνάζουν οπαδοί της Σκούπι, οι οποίοι μόλις είδαν ότι τα αυτοκίνητα είχαν πινακίδες Βουλγαρίας… κινητοποιήθηκαν.

Αποτέλεσμα; Έσπασαν τα αυτοκίνητα και κατάφεραν να κατεβάσουν έναν εκ των οπαδών της Λέφσκι, τον οποίο και μαχαίρωσαν. Ο άτυχος Βούλγαρος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και δίνει μάχη για τη ζωή του, με τα επεισόδια να συνεχίζονται λίγη ώρα μετά, όταν οι οπαδοί και των δύο ομάδων πήραν τις θέσεις τους στο γήπεδο.

Επεισόδια τόσο μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων όσο και μεταξύ αυτών της Λέφσκι και της αστυνομίας, αφού οι Βούλγαροι ήταν έξαλλοι λόγω του σκηνικού που προηγήθηκε με τις μαχαιριές. Όπως και να έχει, η αστυνομία προχώρησε τελικά σε δεκάδες συλλήψεις και θα πρέπει να παρθούν έξτρα μέτρα ασφαλείας στη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας στη Σόφια για να μη γίνουν χειρότερα.