Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει ζητήσει την απόκτηση του Γιόσκο Γκβάρντιολ και η Μάντσεστερ Σίτι είναι αποφασισμένη να τον κάνει δικό της, με αποτέλεσμα να προτείνει στη Λειψία ένα deal που μπορεί και να ξεπεράσει τα 100 εκατ. ευρώ, μετατρέποντας έτσι τον Κροάτη στόπερ στον πιο ακριβοπληρωμένο αμυντικό όλων των εποχών.

Οι τιμές στο ποδόσφαιρο έχουν ξεφύγει εντελώς πολύ πριν αρχίσει αυτή η τρέλα που είναι σε εξέλιξη με τη Σαουδική Αραβία, οπότε δεν θα πρέπει να μας εκπλήσσει τίποτα. Ούτε καν το ενδεχόμενο να γίνει ο 21χρονος Γκβάρντιολ ο πιο ακριβός αμυντικός στην ιστορία του αθλήματος.

Με τον Γκουαρδιόλα να θέλει οπωσδήποτε την απόκτησή του, η Σίτι άρχισε τις συζητήσεις με τη Λειψία και τελικά, σύμφωνα με τον Ιταλο δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, υπάρχει πλέον συμφωνία και απομένουν λεπτομέρειες για να κλείσει οριστικά η μεταγραφή.

Όπως αναφέρουν τα διεθνή ρεπορτάζ, πρόκειται για ένα deal που μπορεί να φτάσει ή και να ξεπεράσει τα 100 εκατ. ευρώ, λεφτά που δεν δόθηκαν ποτέ για κανέναν άλλο αμυντικό στην ιστορία του ποδοσφαίρου.