Ο Γουίλιαν δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Φούλαμ και η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει μπει στη διεκδίκησή του και έχει κάνει καλύτερη πρόταση σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, ο οποίος εμπλέκει και τον Ολυμπιακό στο θέμα τονίζοντας ότι υπάρχει όρος για τους Πειραιώτες στην πρόταση της Φόρεστ.

Την περασμένη σεζόν ο 34χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ, ο οποίος στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Σαχτάρ, Τσέλσι και Άρσεναλ, είχε 5 γκολ και 6 ασίστ σε 30 συμμετοχές με τη Φούλαμ, η οποία θέλει να του ανανεώσει το συμβόλαιο. Ο παίκτης, όμως, απάντησε αρνητικά στην πρώτη πρόταση που του έγινε, με αποτέλεσμα να κάνει κίνηση η ομάδα του Νότιγχαμ.

Σύμφωνα με την Evening Standard, η Φόρεστ προσφέρει στον Γουίλιαν περισσότερα λεφτά από ό,τι η Φούλαμ και παράλληλα στην πρότασή της υπάρχει και όρος, σύμφωνα με τον οποίο θα έχει τη δυνατότητα να ολοκληρώσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, αν φυσικά το επιθυμεί.

Από εκεί και πέρα, αν θα πει «ναι» σε αυτή την πρόταση και αν όντως ισχύει και αυτός ο όρος ή αν θα ανανεώσει, τελικά, με τη Φούλαμ, θα φανεί τις προσεχείς ημέρες.