Η ΑΕΚ αναμένεται να πραγματοποιήσει την επιθυμία του Ματίας Αλμέιδα και να αποκτήσει τον Ροδόλφο Πισάρο από την Ίντερ Μαϊάμι του MLS. Μάλιστα, στο Μεξικό, την πατρίδα του 29χρονου μέσου, εκτιμούν πως το deal βρίσκεται στο τελικό του στάδιο και σύντομα θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Επιπλέον, δεν δίστασαν να τον ντύσουν κιόλας με τα χρώματα της Ένωσης. Σύμφωνα, λοιπόν με τα μεξικανικά ΜΜΕ ο Ροδόλφο Πισάρο αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας με την ΑΕΚ με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως η αμοιβή του θα φτάσει στο ένα εκατομμύριο δολάρια.

Ο ρόλος του Μέσι και της… παρέας του

Στο μεταξύ, υπέρ της ΑΕΚ λειτουργεί και ο… Λιονέλ Μέσι. Με τον Αργεντινό να ετοιμάζεται να… προσγειωθεί στην Ίντερ Μαϊάμι και μαζί του το… βαρύ συμβόλαιό του καθώς κι εκείνα των Σέρχιο Μπουσκέτς και πολύ πιθανώς των Τζόρντι Άλμπα και Σέρχιο Ράμος, που επίσης έχουν προτάσεις από το κλαμπ των ΗΠΑ, ο ιδιοκτήτης Ντέιβιντ Μπέκαμ και οι σύμβουλοί του προσπαθούν να βρουν τρόπο να… αδειάσουν το salary cap της ομάδας ώστε να δημιουργηθεί ο χώρος. Το να παραχωρηθεί ο Ροδόλφο Πισάρο που έχει ένα από τα μεγάλα συμβόλαια της ομάδας θα βοηθούσε πολύ προς την επίτευξη του στόχου της Ίντερ Μαϊάμι να δημιουργήσει έναν… γαλαξία αστέρων.