Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε ότι Νάιτζελς Γουίλιαμς-Γκος αποτελεί παρελθόν αφού δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιό του και ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτησή του, αν και υπάρχει απόσταση ανάμεσα σε αυτά που προσφέρει και σε αυτά που θέλει ο παίκτης.

Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος την τελευταία σεζόν είχε 7.4 πόντους, 1.3 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ σε 26 ματς της Euroleague, αρέσει στους Ερυθρόλευκους, οι οποίοι έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Ολυμπιακός προσφέρει κάτι λιγότερο από ένα εκατ. ευρώ ετησίως στον Γουίλιαμς-Γκος, ο οποίος όμως θέλει 1,3 εκατ. ευρώ. Οι Πειραιώτες είναι διατεθειμένοι να ανεβάσουν την προσφορά τους και να φτάσουν στο ένα εκατ. ευρώ, όχι όμως και να διαταράξουν τις ισορροπίες που υπάρχουν στην ομάδα ανεβαίνοντας στο ποσό που αξιώνει ο Αμερικανός.

Θα πρέπει, επομένως, να κάνει κι αυτός μια υποχώρηση αν θέλει να ντυθεί στα Ερυθρόλευκα, σε διαφορετική περίπτωση ο Ολυμπιακός θα στραφεί αλλού, με τη Μπάγερν Μονάχου να ενδιαφέρεται και αυτή για τον Γουίλιαμς-Γκος.