Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν οι οπαδοί της ΑΕΚ, που έκαναν τη… νύχτα – μέρα έξω από την OPAP Arena στη Νέα Φιλαδέλφεια καθώς πανηγύρισαν την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και την ολοκλήρωση του νταμπλ.

Για 3η φορά στην ιστορία της η ΑΕΚ κάνει το… διπλό, δηλαδή να πάρει πρωτάθλημα και Κύπελλο μαζί στην ίδια σεζόν κι αυτό οδήγησε σε έξαλλους πανηγυρισμούς στο «σπίτι της», όπου χιλιάδες οπαδοί της βρέθηκαν από νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης (24/5) και παρακολούθησαν εκεί τη νίκη με 2-0 επί του ΠΑΟΚ στον τελικό.

Τόσο στα γκολ, όσο και μετά τη λήξη του ματς άναψαν βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα φώτισαν τον νυχτερινό αθηναϊκό ουρανό καθώς άρχισε το… πάρτι που αναμένεται να κρατήσει εν αναμονή και της αποστολής της Ένωσης από το Βόλο. Άλλωστε, ο πρώτος που έδωσε το σύνθημα ήταν ο Αρόλντ Μουκουντί, σκόρερ του πρώτου γκολ του συγκροτήματος του Ματίας Αλμέιδα. «Θα γιορτάσουμε όλη τη νύχτα. Είμαστε πολύ περήφανοι για τα όσα πετύχαμε. Είναι μοναδικές στιγμές για όλους μας αυτές», είπε ο κεντρικός αμυντικός που επιλέχθηκε ως ο MVP του τελικού.

O Μουκουντί, δε, μαζί με τον προπονητή τερματοφυλάκων, Κάρλος Ρόα, ήταν και από τους πιο… εκδηλωτικούς στα αποδυτήρια καθώς οι παίκτες και το τεχνικό τιμ της ΑΕΚ γιόρτασαν τη μεγάλη τους επιτυχία, με ξέφρενους χορούς.