Το δικό του μήνυμα για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης» που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα, αλλά και την κατάσταση που επικρατεί έπειτα από την αναβολή της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League λόγω μαζικών κρουσμάτων κορονοϊού στους «πράσινους», έστειλε ο Γιάννης Αλαφούζος.

  «Ήθος και ψυχή Παναθηναϊκός», έγραψε στο Twitter.

Κάλεσμα της Θύρας 13 για βροντερό παρών του κόσμου έξω από το Caravel

Με ανακοίνωσή της στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook, η Θύρα 13 κάλεσε τον κόσμο του Παναθηναϊκού έξω από το «Caravel» στις 18:00, δύο ώρες πριν τη σέντρα του ματς, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«ΗΡΘΕ Η ΜΕΡΑ… Ενάντια σε αυτούς που τόσα χρόνια κατακρεουργούν το Ελληνικό ποδόσφαιρο,

ΗΡΘΕ Η ΜΕΡΑ… Ενάντια σε αυτούς που με σκοπό να μαζέψουν αποφάγια ανοίγουν τα πόδια τους,

ΗΡΘΕ Η ΜΕΡΑ… Ενάντια σε αυτούς που φέτος με προεδρικό διάταγμα και με βραβείο ευρεσιτεχνίας κάθε Σαββατοκύριακο διεκδικούν το πρωτάθλημα,

ΗΡΘΕ ΑΥΤΗ Η ΜΕΡΑ … Ενάντια σε αυτούς λοιπόν, όπου ο πρωταθλητής φέτος Παναθηναϊκός μας θα βάλει τίτλους τέλους για όλους τους!

Ο κόσμος της ομάδας μας στις 18:00 ώρα την Δευτέρα θα δώσει βροντερό παρών στο Κάραβελ. Πάθος και τρέλα για το πιο @ρχιδάτο πρωτάθλημα εναντίων όλων.

Υ. Γ. Ενάντια σε όλους εσάς τους ΑΡΔ που μιλάτε με περίσσιο ενθουσιασμό, καθώς δύο ομάδες είναι ισόβαθμες δύο αγωνιστικές πριν το τέλος αλλά δεν μας λέτε πως η μία από αυτές τις ομάδες έχει φτάσει στο να κατέχει αυτούς τους βαθμούς….

ΘΥΡΑ 13 – 1966 ».

ΗΡΘΕ Η ΜΕΡΑ… …

Posted by Gate 13- Est 1966 on Sunday, May 7, 2023