Η μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έφτασε στην κορύφωσή της και τα παιχνίδια στα οποία έχουν όλοι στραμμένη την προσοχή τους είναι τα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός και Άρης – ΑΕΚ, με την ΚΕΔ να ανακοινώνει ότι στο Καραϊσκάκη θα είναι διαιτητής ο Γερμανός Φέλιξ Μπριζ και στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Βασίλης Φωτιάς.

Δύο αγωνιστικές απέμειναν για το τέλος του πιο συγκλονιστικού πρωταθλήματος των τελευταίων δεκαετιών, με τους πράσινους και τους κιτρινόμαυρους να είναι ισόβαθμοι στους 77 βαθμούς και την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να έχει το προβάδισμα.

Όλα, επομένως, ενδέχεται να κριθούν στους αγώνες της 9ης και προτελευταίας αγωνιστικής της Stoiximan Super League, με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ να έχει απέναντί της, επίσης εκτός έδρας, τον Άρη.

Όπως, λοιπόν, ανακοινώθηκε από την ΚΕΔ, ο διαιτητής στο Φάληρο θα είναι ο Μπριχ από τη Γερμανία ενώ στη Θεσσαλονίκη θα είναι Έλληνας και συγκεκριμένα ο Φωτιάς, όπως Έλληνας και συγκεκριμένα ο Χρήστος Βεργέτης θα σφυρίξει στο Βόλος – ΠΑΟΚ.

Σε ό,τι αφορά τον Μπριχ, υπήρξε διαιτητής της κατηγορίας elite στο παρελθόν, έχοντας σφυρίξει, μεταξύ άλλων, τον τελικό του Champions League 2017 ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους αλλά και αυτόν του Europa League 2014 ανάμεσα σε Σεβίλλη και Μπενφίκα, ενώ έχει βρεθεί και δύο Μουντιάλ (2014, 2018), όπως και στο Euro 2020.