Η ΑΕΚ έχει μπροστά της το ντέρμπι κορυφής με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και η Original 21 καλεί τους οπαδούς σε συγκέντρωση έξω από το ξενοδοχείο στο οποίο θα καταλύσει η αποστολή προκειμένου να δοθεί σύνθημα νίκης και κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Την περασμένη Κυριακή, λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής της Ένωσης για το Καραϊσκάκη όπου θα αντιμετώπιζε τον Ολυμπιακό, εκατοντάδες οπαδοί της είχαν συγκεντρωθεί έξω από το ξενοδοχείο, αποθέωσαν τους πάντες, ζήτησαν τη νίκη και στη συνέχεια συνόδευσαν το πούλμαν της ομάδας με μηχανοκίνητη πορεία, μέχρι το σημείο που επέτρεπε κάτι τέτοιο η αστυνομία.

Τώρα, την προσεχή Κυριακή (30/4), οι κιτρινόμαυροι έχουν το ντέρμπι με τους πράσινους, το αποτέλεσμα του οποίου θα κρίνει σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό το ποια ομάδα θα κατακτήσει το πρωτάθλημα. Και όπως έγινε για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, έτσι και για αυτό με τον Παναθηναϊκό, οι οπαδοί της ΑΕΚ θα είναι εκεί για να «ντοπάρουν» ψυχολογικά την ομάδα τους.

Η Original 21 καλεί τους φίλους της Ένωσης σε συγκέντρωση την Κυριακή στις 17:00 έξω από το Kastri Hotel στη Νέα Ερυθραία και η λογική λέει ότι θα είναι ακόμη περισσότεροι αυτή τη φορά με ακόμη πιο εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.