Ο Βαγγέλης Μαρινάκης συναντήθηκε ήδη με τον Άλφρεντ Σρέντερ με στόχο να υπάρξει συμφωνία για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού και θα ακολουθήσει νέα συνάντηση με στόχο να επιτευχθεί συμφωνία, με τους Πειραιώτες να προτιμούν την έναρξη της συνεργασίας τους άμεσα ενώ ο Ολλανδός προτιμάει να αναλάβει από το καλοκαίρι.

Ο Σρέντερ ήρθε την Τετάρτη (26/4) στην Αθήνα αφού είναι ένας από τους προπονητές που βρίσκονται πολύ ψηλά στη λίστα των ερυθρόλευκων και είχε συνάντηση με τον Μαρινάκη. Μια συνάντηση, κατά τη διάρκεια της οποίας οι δύο πλευρές είδαν ότι μπορούν να τα βρουν, αν και κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί ακόμη.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Ολυμπιακός προτείνει διετές συμβόλαιο στον Ολλανδό τεχνικό και τον καλύπτει οικονομικά, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και κάποια άλλα πράγματα που ζητάει αυτός και έχουν να κάνουν, όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, με το ρόστερ της ομάδας.

Οι δύο πλευρές θα συναντηθούν ξανά, πιθανότατα εντός της ημέρας, με στόχο να υπάρξει συμφωνία, με τη διοίκηση των Πειραιωτών να επιθυμεί την άμεση ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας από τον Σρέντερ, ο οποίος, από την πλευρά του, προτιμάει να αναλάβει μετά το τέλος της σεζόν.