Η Τότεναμ βρέθηκε να χάνει με 5-0 από τη Νιούκαστλ στο… 21ο λεπτό και τελικά ηττήθηκε με 6-1 σε ένα εφιαλτικό 90λεπτο, με τους οπαδούς της να μην πιστεύουν στα μάτια τους και τους παίκτες να απολογούνται ανακοινώνοντας ότι θα επιστρέψουν το αντίτιμο των εισιτηρίων σε όσους ταξίδεψαν στον αγγλικό βορρά και είδαν αυτό που είδαν.

Ήταν ένα παιχνίδι εξαιρετικά σημαντικό σε ό,τι αφορά τη μάχη της 4άδας στην Premier League για την έξοδο στο Champions League και οι Λονδρέζοι έζησαν τη χειρότερή τους μέρα στη φετινή σεζόν και γενικά μία από τις χειρότερες στην ιστορία τους.

Το κλίμα, επομένως, βάρυνε πάρα πολύ στα αποδυτήρια και ακόμη περισσότερο στις τάξεις των οπαδών, οι οποίοι στηρίζουν συνεχώς την ομάδα τους αλλά δεν βλέπουν καμία χαρά… Και είναι αμφίβολο αν θα δουν και φέτος, με τους παίκτες πάντως να αποφασίζουν να τους αποζημιώσουν.

Πώς; Με το να τους επιστρέψουν το αντίτιμο των εισιτηρίων τους για τον αγώνα με τη Νιούκαστλ, όπου πήγαν με την ελπίδα να πανηγυρίσουν μια πολύτιμη νίκη και τελικά έφυγαν ντροπιασμένοι…