Ο Λιονέλ Μέσι εκμεταλλεύτηκε τα ρεπό που είχε από την Παρί Σεν Ζερμέν και ταξίδεψε με την οικογένειά του στη Βαρκελώνη στο σπίτι στο προάστιο Καστελντεφέλς. Μάλιστα, ο Αργεντινός σούπερ σταρ βγήκε και βόλτα με το ποδήλατό του στην περιοχή.

Ωστόσο, η… ινκόγκνιτο βόλτα του δεν πήγε όπως περίμενε. Παρόλο που είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προκειμένου να μην τον αναγνωρίσουν οι γείτονες και οι περαστικοί, ο Αργεντινός σούπερ σταρ έγινε αντιληπτός από τα ΜΜΕ που τον περίμεναν στην πόρτα του σπιτιού του και τον βιντεοσκόπησαν κατά την επιστροφή του στην έπαυλή του.

Το γεγονός πως το σπίτι του στο Καστελντεφέλς έχει γίνει κάτι σαν… τουριστική ατραξιόν και πολύ συχνά συγκεντρώνεται κόσμος απ’ έξω φέρεται να είναι κι ένας από τους λόγους που εκείνος και η οικογένειά του αναζητούν άλλο σπίτι στη Βαρκελώνη προκειμένου να μείνουν. Άλλωστε, ο Μέσι πολλές φορές έχει τονίσει πως η καταλανική πόλη είναι το… σπίτι του και εκεί νιώθουν άνετα εκείνος, η σύζυγός του Αντονέλα και τα παιδιά τους και θα μείνουν εκεί αφού ολοκληρώσει την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Το πότε θα συμβεί αυτό παραμένει άγνωστο όπως και το αν θα φοράει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα όταν πάρει την απόφαση να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Πάντως, μέρα με τη μέρα οι πιθανότητες να επιστρέψει στους «μπλαουγκράνα» αυξάνονται. Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ τις προηγούμενες ημέρες ο Μέσι συναντήθηκε με ορισμένους νυν ποδοσφαιριστές της Μπάρτσα και δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο να είχε επικοινωνία με τον προπονητή Τσάβι Ερνάντεθ για να συζητήσουν ζητήματα που αφορούν την ομάδα.

Άλλωστε, εδώ και μήνες φέρεται πως σε κάθε επαφή που έχουν ο Μέσι με τον Τσάβι, ο 37χρονος Αργεντινός αναφέρεται στην Μπαρτσελόνα στο πρώτο πληθυντικό πρόσωπο κάτι που δείχνει πως μπορεί να έχει φύγει από το σύλλογο εδώ και δύο χρόνια, αλλά δεν έχει παύσει να θεωρεί τον εαυτό του μέρος του.

Η Μπαρτσελόνα δεν του έχει καταθέσει ακόμη επίσημη πρόταση, αλλά υπάρχουν διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών. Οι «μπλαουγκράνα» περιμένουν το «ok» από την La Liga για το πλάνο βιωσιμότητας που έχουν καταθέσει στην ισπανική λίγκα και αν αυτό συμβεί τότε θα κινήσουν τις διαδικασίες. Σε διαφορετική περίπτωση θα αναζητήσουν άλλες μεθόδους προκειμένου να μπορέσουν να τον αποκτήσουν, δηλαδή περισσότερες πωλήσεις παικτών ή περαιτέρω μειώσεις μισθών ορισμένων παικτών.