Το σίριαλ της ενδεχόμενης επιστροφής του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα έχει φουντώσει για τα καλά και ήδη η πλευρά του συλλόγου φέρεται να έχει έτοιμη την πρόταση που θα καταθέσει στον Αργεντινό θρύλο για να τον ντύσει και πάλι στα «μπλαουγκράνα» μετά από δύο χρόνια.

Από τη μεριά του, ο 35χρονος Αργεντινός κρατάει κλειστά τα χαρτιά του για την επόμενη σεζόν και περιμένει πρώτα να ολοκληρωθεί η τρέχουσα περίοδος, αν και το περιβάλλον του έχει αφήσει να διαρρεύσει πως προτεραιότητά του είναι ο σύλλογος της καρδιάς του και πως δύσκολα θα ανανεώσει στην Παρί Σεν Ζερμέν, όπως και το ότι δεν πρόκειται να κυνηγήσει την τύχη του εκτός Ευρώπης.

Ωστόσο, ο Μέσι έχει τους όρους του για τη μεγάλη επάνοδο. Κι ο βασικότερος όλων σύμφωνα με τη «Mundo Deportivo» είναι αν η Μπαρτσελόνα θα συμμετέχει κανονικά στο Champions League.

Με αγωνιστικά κριτήρια κάτι τέτοιο προφανώς δεν αμφισβητείται, από τη στιγμή που η Μπάρτσα είναι πρωτοπόρος και οδεύει πρόσω ολοταχώς για το πρώτο της πρωτάθλημα μετά από τέσσερα χρόνια. Αυτό που έχει θέσει όμως την ευρωπαϊκή παρουσία των Καταλανών σε κίνδυνο είναι ασφαλώς η υπόθεση Νεγκρέιρα, για την οποία ερευνώνται πλέον και από την UEFA και βάσει της νομοθεσίας της διοργανώτριας αρχής δύναται να τους στερήσει τη συμμετοχή στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Μπορεί να μην έφτασε κοντά στη διετία του στο Παρίσι, ωστόσο, ο Μέσι εξακολουθεί να κυνηγά μια τελευταία κούπα με τα μεγάλα αυτιά και προτού μπει σε διαπραγματεύσεις με την Μπαρτσελόνα ή πει το «ναι» στην πρόταση που φέρεται πως θα δεχτεί (για δύο χρόνια, με τέσσερις φορές χαμηλότερο μισθό από το 2021), περιμένει το τελικό πόρισμα της UEFA, σύμφωνα με το ισπανικό δημοσίευμα.

Πηγή: gazzetta.gr