Η νίκη ήταν μονόδρομος για τον Ατρόμητο στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης προκειμένου να διατηρήσει κάποιες ελπίδες για είσοδο στα πλέι οφ, αλλά με το τελικό 1-1 είναι οριστικά εκτός και θα συμμετέχει στα πλέι άουτ, με τον Βόλο να εξασφαλίζει παράλληλα θέση στην πρώτη 7άδα.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα στον αγώνα και είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή στο 8′ με το πλασέ, το οποίο όμως ήταν αδύναμο, του Ροτάριου, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να ανέβουν στη συνέχεια και να μεταφέρουν το παιχνίδι προς το αντίπαλο μισό του γηπέδου, χωρίς όμως να τα καταφέρνουν.

Οι Περιστεριώτες παρέμεναν καλύτεροι, πίεζαν και τελικά άνοιξαν το σκορ στο 21′, όταν ο Ρομπάιγ βγήκε στην πλάτη της άμυνας και πλάσαρε σωστά τον Παπαδόπουλο στο τετ α τετ για το 0-1. Και από εκεί και πέρα, έχοντας και την ψυχολογία με το μέρος του, ο Ατρόμητος θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ στο 32′ αλλά ο Παπαδόπουλος νίκησε τον Κιάρτανσον στο τετ α τετ.

Όπως και να έχει, οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, αλλά οι Αρκάδες μπήκαν πιο δυνατά στο δεύτερο και δεν άργησαν να ισοφαρίσουν. Στο 51′ ο Ριέρα εκτέλεσε κόρνερ και ο Ζουκάνοβιτς με κεφαλιά έκανε το 1-1, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να ανεβάσουν ρυθμό στη συνέχεια, ψάχνοντας το δεύτερο γκολ.

Ειδικά ο Ατρόμητος το ήθελε οπωσδήποτε ώστε να διατηρήσει κάποιες ελπίδες για συμμετοχή στα πλέι οφ αλλά το 1-1 δεν άλλαξε αφού η μπάλα πήγε στο δοκάρι από την προσπάθεια του Καμαρά και την απόκρουση του Παπαδόπουλου, με αποτέλεσμα να εξασφαλίσει τελικά τη συμμετοχή του στα πλέι οφ ο Βόλος.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Γκαρθία, Άλβαρες, Τζουκάνοβιτς, Πίτσου, Αλάγκμπε, Μουνάφο (88’ Προύντζος), Σίτο (89’ Σανταφέ), Ριέρα (72’ Τιλίκα), Ζουγλής (72’ Μπερτόγλιο), Μπαράλες.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Ντε Μποκ, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Έντερ (67’ Έρλινγκμαν), Καμαρά, Κούεν (74’ Φριντγιόνσον), Ροτάριου (74’ Κλωναρίδης), Ρομπάιγ, Κιάρτανσον (74’ Τζαβίδας).