Η Φενέρμπαχτσε υποδέχθηκε την Κόνιασπορ και τη νίκησε με 4-0 παραμένοντας στο -6 από την πρωτοπόρο Γαλατασαράι, οι οπαδοί της όμως δεν ασχολήθηκαν μόνο με το αγωνιστικό κομμάτι αλλά και με την κατάσταση της Τουρκίας μετά τον φονικό σεισμό, φωνάζοντας συνθήματα κατά του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ζητώντας την παραίτηση της κυβέρνησής του.

Οι Τούρκοι θα οδηγηθούν στις κάλπες σε λίγους μήνες για τις εκλογές αλλά οι οπαδοί της Φενέρ έκαναν ήδη γνωστό το τι θα… ψηφίσουν και σίγουρα δεν θα είναι ο Ερντογάν.

«Πρόεδρε παραιτήσου», φώναζαν κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Κόνιασπορ αναφερόμενοι στον πρόεδρο της γειτονικής χώρας, ενώ στη συνέχεια, με νέα συνθήματα, έκαναν λογο για 20 χρόνια ψεύδους και απάτης, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι το κλίμα μόνο καλό δεν είναι για τον Ερντογάν και ειδικά μετά τον σεισμό.

Η συμπεριφορά των οπαδών της Φενέρμπαχτσε μάλιστα και τα συνθήματα που φώναζαν κατά της κυβέρνησης ήταν το Νο1 θέμα συζήτησης στο Twitter την Κυριακή (26/2), ως ακόμη μία απόδειξη για το ποιο είναι το κλίμα που επικρατεί στην Τουρκία.