Ο Μαρσέλο αποχώρησε από τον Ολυμπιακό πριν λίγες μέρες λύνοντας το συμβόλαιό του και σύμφωνα με όσα αναφέρουν στη Βραζιλία είναι σε συζητήσεις με την Αλ Νασρ, στην οποία αγωνίζεται από τον Ιανουάριο ο επί χρόνια κολλητός του φίλος και πρώην συμπαίκτης του στη Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Όταν ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ υπέγραψε στους Πειραιώτες, μεταξύ σοβαρού και αστείου ο Τύπος έγραφε ότι θα μπορούσε, υποθετικά, να γίνει ξανά συμπαίκτης με τον CR7 αλλά στους Πειραιώτες αυτή τη φορά.

Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα τελικά, οι Μαρσέλο και Ρονάλντο μπορεί όντως να ξαναγίνουν συμπαίκτες αλλά όχι στον Ολυμπιακό. Στην Αλ Νασρ. Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζει ο βραζιλιάνικος Τύπος, όπου υπάρχουν δημοσιεύματα, όπως για παράδειγμα αυτό του «Uol Sport», σύμφωνα με τα οποία ο 34χρονος αριστερός μπακ είναι σε συζητήσεις με την Αλ Νασρ.

Στα ίδια ρεπορτάζ, πάντως, αναφέρεται ότι ο Μαρσέλο δεν βιάζεται να πάρει την οποιαδήποτε απόφαση και θα περιμένει κι άλλες προτάσεις πριν καταλήξει στο τι θέλει να κάνει, με το ενδεχόμενο επιστροφής στη Βραζιλία, όπου υπάρχει ενδιαφέρον από τη Φλουμινένσε, να είναι αυτό που συγκεντρώνει τις λιγότερες πιθανότητες.