Ο Τάιγκερ Γουντς έχει απασχολήσει πολλές φορές τον Τύπο όχι μόνο με τις επιδόσεις του στο γκολφ αλλά και με διάφορες άλλες κινήσεις του που δεν άρεσαν, όπως για παράδειγμα αυτό που έκανε τώρα, δίνοντας ένα… ταμπόν σε αντίπαλό του, με αποτέλεσμα να υπάρξουν μεγάλες αντιδράσεις στα social media και να απολογηθεί κάνοντας λόγο για μια πλάκα.

Συγκεκριμένα, στον αγώνα με τους Τζάστιν Τόμας και Ρόρι ΜακΙλρόι στην Καλιφόρνια η κάμερα έπιασε τον Γουντς να δίνει ένα ταμπόν στον Τόμας, ο οποίος το πέταξε αμέσως και στη συνέχεια αμφότεροι έβαλαν τα γέλια.

Ο Γουντς με τον Τόμας είναι φίλοι αλλά αυτό, όπως φαίνεται, δεν απασχόλησε τους χρήστες των social media, οι οποίοι κατηγόρησαν τον Αμερικανό αθλητή του γκολφ ότι με αυτόν τον τρόπο ήθελε να χαρακτηρίσει «γυναίκα» τον αντίπαλό του επειδή δεν έκανε νέα προσπάθεια έπειτα από το χτύπημα του Γουντς που είχε στείλει πιο μακριά το μπαλάκι.

Γενικά, όπως συμβαίνει με τα social media σε τέτοιες περιπτώσεις, έγινε ένας μικρός χαμός, με τον Τάιγκερ Γουντς τελικά να επανέρχεται στο θέμα μέσω της ακόλουθης δήλωσης…

«Θα έπρεπε να είναι μόνο πλάκα και παιχνίδι και προφανώς δεν εξελίχθηκε έτσι. Αν προσέβαλα κάποιον δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου. Πρόκειται απλά για μια πλάκα μεταξύ φίλων. Επαναλαμβάνω αν προσέβαλα κάποιον για οποιονδήποτε λόγο ζητώ συγγνώμη. Σε καμία περίπτωση δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου».