Η αναβολή του αγώνα ανάμεσα στον Ατρόμητο και την ΑΕΚ επειδή υπήρχε πρόβλημα με το ύψος των δοκαριών και τα όσα ακολούθησαν, με το σκάψιμο μπροστά από τις εστίες, ήταν ακόμη ένα σκηνικό που θα περάσει στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, με τις ομάδες πάντως να… ταρακουνιούνται και να προχωράνε σε έλεγχο των δοκαριών στα γήπεδά τους.

Κατά καιρούς έχουμε δει στο ελληνικό πρωτάθλημα να συμβαίνουν πολλά πράγματα που δεν θεωρούνται φυσιολογικά. Μια λίστα που μεγάλωσε μετά τα γεγονότα του Περιστερίου με τα κοντά δοκάρια, τα φτυάρια, την αναβολή και τις αλληλοκατηγορίες ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ένα σκηνικό που θα λάβει τέλος με τη διεξαγωγή του παιχνιδιού, μετά τη σχετική απόφαση των αρμόδιων. Αν και η Ένωση έχει κάνει έφεση κατά της απόφασης.

Αναβολή στο Ατρόμητος - ΑΕΚ

Όπως και να έχει, το σημαντικό είναι ότι όλο αυτό που έγινε, όλος αυτός ο θόρυβος, είχε ως αποτέλεσμα να ταρακουνηθούν και άλλες ομάδες του πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα να κάνουν έλεγχο στα δοκάρια των γηπέδων τους. Και αυτό που προέκυψε, σύμφωνα με το sdna.gr, είναι ότι δεν ήταν μόνο το γήπεδο του Περιστερίου αυτό που είχε «κοντά δοκάρια. Το ίδιο πρόβλημα παρατηρήθηκε και αλλού.

Το ποια είναι αυτά τα γήπεδα δεν έγινε γνωστό, αλλά σημασία έχει ότι οι ομάδες που διαπίστωσαν ότι το ύψος όντως δεν ήταν εκεί που έπρεπε, έκαναν ό,τι έπρεπε ώστε να λύσουν άμεσα το πρόβλημα, εξασφαλίζοντας έτσι ότι δεν θα κινδυνέψουν να βρεθούν στη θέση του Ατρόμητου αν γίνει ξαφνικά έλεγχος σε κάποιο από τα προσεχή παιχνίδια τους.