Λάβρος κατά του Νικόλα Πατέρα και της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί στον Παναθηναϊκό ο Παύλος Γιαννακόπουλος! «Δεν θα γλιτώσω εγώ αυτούς που έφεραν την ομάδα εδώ. Δεν είμαι κορόιδο»!
Αναλυτικά, όσα είπε ο Παύλος Γιαννακόπουλος στην «ΕΡΑ ΣΠΟΡ»:

«Αυτοί που έφεραν τον Παναθηναϊκό στο σημερινό κατάντημα θα πρέπει να βρουν λύση. Το σημερινό θέμα είναι οικονομικό. Να κάτσουν να βρουν λύση στο πρόβλημα που δημιούργησαν. Πολύ φοβάμαι ότι δεν θα ξεφύγει εύκολα από την κακομοιριά που βρίσκεται σήμερα.

Δυστυχώς η αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου δεν έγινε όπως έπρεπε. Θα διεκδικήσω τα χρήματα μου δεν είμαι το κορόϊδο της παρέας.
Θα πρέπει να διατεθούν αρκετά χρήματα για μεταγραφές προκειμένου να ορθοποδήσει η ομάδα.

Αυτοί που έφεραν ως εδώ τον Παναθηναϊκό να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση. Εγώ δεν ήθελα να γίνω πρόεδρος υπό έλεγχο από τον άνθρωπο που κρατάει την πλειοψηφία. Δεν νομίζω ότι ο Βαρδινογιάννης θα αφήσει τον Παναθηναϊκό. Ο κ. Βαρδινογιάννης έχει ποσοστό πάνω από 50%. Γιατί σηκώθηκαν και έφυγαν (σ.σ. Βγενόπουλος Πατέρας) χωρίς λόγο και αιτία;

Ο κ. Πατέρας ήθελε ενότητα μόνο για τον εαυτό του. Κανένας δεν ζήτησε την βοήθεια μου ή την γνώμη μου. Αγόρασε μετοχές ο Πατέρας τις οποίες έχει στα χέρια του. Δεν έδωσε μια δραχμή. Όλοι μας αγοράσαμε μετοχές.

Οι δικαιολογίες ότι φταίνε οι φίλαθλοι είναι για μωρά παιδιά. Δεν θα γλιτώσω εγώ αυτούς που φέρανε τον ΠΑΟ ως εδώ. Πρόταση μου να βρεθούν δύο άνθρωποι να αναλάβουν εν λευκώ τον παναθηναϊκό.

Φοβάμαι ότι στον ΠΑΟ δεν υπάρχουν χρήματα. Μου είπαν ότι ο προπονητής μένει στο ξενοδοχείο γιατί δεν ύπάρχουν λεφτά για να του νοικιάσουν σπίτι…

Καληνύχτα και ο Θεός βοηθός!»
πηγή: gazzetta