Ο Παναθηναϊκός μέσα στον Ιανουάριο έμεινε εκτός συνέχειας του Κυπέλλου, είδε την διαφορά του να ψαλιδίζεται στη μικρότερη δυνατή της τιμή από την ΑΕΚ, ωστόσο, παραμένει στη κορυφή της Super League, έχοντας τον ίδιο μεγάλο στόχο μετά τον εκπληκτικό πρώτο γύρο που έκανε. Την κατάκτηση του τίτλου, την επιστροφή στα πρωταθλήματα μετά το 2010.

Ο οργανισμός καλείται να βγάλει αντίδραση στα επόμενα παιχνίδια και το πρωί του Σαββάτου ο μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, έδωσε το παρών στη πρωινή προπόνηση στο Κορωπί.

Ο ισχυρός άνδρας του Τριφυλλιού είχε συζήτηση για αρκετή ώρα με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενώ μίλησε και στους παίκτες της ομάδας, «ντοπάροντάς» τους ψυχολογικά ενόψει της συνέχειας και ζητώντας ένα νέο ξεκίνημα, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Αστέρα στη Τρίπολη.

Ο Αλαφούζος πιστεύει πολύ σε αυτή την ομάδα, θέλει το πρώτο του πρωτάθλημα ως ιδιοκτήτης της ΠΑΕ και για αυτό το λόγο μέσα στη σεζόν έχει φροντίσει να υπάρχουν τα έξτρα απαιτούμενα και απαραίτητα κίνητρα προς τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου, έχοντας μοιράσει σε πριμ πάνω από 700.000 ευρώ μέχρι στιγμής.

Πηγή: gazzetta.gr