Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήθελε να κατακτήσει τον πρώτο του τίτλο με την Αλ Νασρ, μετά την απόφασή του να υπογράψει σε αυτή αφήνοντας την Ευρώπη, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα υπολόγιζε στον ημιτελικό του Σούπερ Καπ αφού δεν κατάφερε να σκοράρει και τελικά η ομάδα του γνώρισε την ήττα με 3-1 από την Αλ Ιτιχάντ και δεν θα μπορέσει να διεκδικήσει το τρόπαιο.

Αυτό που περιμένουν οι οπαδοί του Πορτογάλου είναι να… κάνει πλάκα στη Σαουδική Αραβίας έχοντας αντιπάλους πολύ υποδεέστερους, αλλά το ξεκίνημα δεν είναι και τόσο ενθαρρυντικό για τον ίδιο.

Η Αλ Νασρ αντιμετώπισε την Αλ Ιτιχάντ στον ημιτελικό του Σούπερ Καπ και βρέθηκε από το 15′ πίσω στο σκορ εξαιτίας του γκολ του Ρομαρίνιο, για να γίνει στο 43′ το 2-0 από τον Χαμνταλάχ.

Στο β’ μέρος και συγκεκριμένα στο 67′ ο Ταλίσκα μείωσε σε 2-1 δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι και όλοι περίμεναν ότι από εκεί και πέρα θα αναλάμβανε ο Ρονάλντο ώστε να ανατρέψει την κατάσταση, αλλά τελικά στις καθυστερήσεις η Αλ Ιτιχάντ πέτυχε και τρίτο γκολ, με τον Σανκέτι, επικρατώντας με 3-1.