Την ώρα που ο πλανήτης περιμένει τον τελικό του Μουντιάλ 2022 ανάμεσα στην Αργεντινή και τη Γαλλία, στην Αυστραλία έχουν κανονικά αγώνες και μάλιστα είχαν ντέρμπι στη Μελβούρνη, ανάμεσα στη Σίτι και τη Βίκτορι, με τον τερματοφύλακα της πρώτης να επιστρέφει φωτοβολίδα στην εξέδρα και τους οπαδούς της δεύτερης να κατεβαίνουν από την εξέδρα στον αγωνιστικό χώρο και να προκαλούν πανικό με όσα ακολούθησαν.

Η αλήθεια είναι πως η Αυστραλία δεν συγκαταλέγεται στις χώρες που φημίζονται για το πάθος τους για το ποδόσφαιρο, αλλά τελικά αποδεικνύεται ότι ακόμη και εκεί μπορούν να γίνουν επεισόδια. Επεισόδια που άρχισαν στο 22ο λεπτό του Μέλμπουρν Σίτι – Μέλμπουρν Βίκτορι, όταν ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, Τομ Γκλόβερ, επέστρεψε φωτοβολίδα στην εξέδρα.

Αυτό ήταν… Οι οπαδοί που βρίσκονταν εκεί αποφάσισαν να κάνουν ντου στον αγωνιστικό χώρο και να πετάξουν έναν κουβά στο πρόσωπο του τερματοφύλακα που έφυγε αιμόφυρτος για τα αποδυτήρια, όπου πήγαν λίγη ώρα μετά και οι υπόλοιποι αφού ο διαιτητής, ο οποίος επίσης έφαγε κάτι ψιλές μέσα στον χαμό, αποφάσισε τη διακοπή της αναμέτρησης.