Ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Μαρσέλο Ροντινέι και την επόμενη εβδομάδα η μεταγραφή αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά με την υπογραφή του συμβολαίου, με τον 30χρονο Βραζιλιάνο πλάγιο μπακ, ο οποίος έχει ήδη υπογράψει το προσύμφωνο, να ετοιμάζεται για να έρθει στην Ελλάδα, να ντυθεί ερυθρόλευκος και να τεθεί στη διάθεση του Μίτσελ.

Μία από τις θέσεις στις οποίες ήθελαν να ενισχυθούν οι Πειραιώτες είναι αυτή του δεξιού μπακ και ο παίκτης έχει ήδη βρεθεί. Πρόκειται, φυσικά, για τον Ροντινέι που μένει ελεύθερος από τη Φλαμένγκο και έχει συμφωνήσει σε όλα με τους ερυθρόλευκους, έχοντας βάλει την υπογραφή του στο προσύμφωνο.

Αυτό που μετράει, όμως, είναι να τη βάλει και στο συμβόλαιο και σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά αυτό θα συμβεί την επόμενη εβδομάδα, όταν και θα κλείσει και τυπικά το θέμα. Ο Ροντινέι αναμένεται να δεσμευθεί ως το καλοκαίρι του 2025 με τον Ολυμπιακό, να υπογράψει δηλαδή για 2,5 χρόνια και ετήσιες απολαβές στο ένα εκατ. ευρώ, με τον μάνατζέρ του, ο οποίος είναι αυτός που εκπροσωπούσε και τον Ραφίνια, να κανονίζει τις τελευταίες λεπτομέρειες με τους διοικούντες τους Πειραιώτες.