Ο ΠΑΟΚ θέλει να αφήσει πίσω του την ήττα από τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, η οποία έφερε και το -7 από την κορυφή, κάνοντας ένα νέο ξεκίνημα αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και ο Γιώργος Σαββίδης ήταν στην προπόνηση της ομάδας, δείχνοντας να επαναδραστηριοποιείται ξανά.

Ο πρωτότοκος γιος του Ιβάν ασχολείτο αρκετά με την ομάδα τα προηγούμενα χρόνια αλλά τα τελευταία έδειχνε να έχει απομακρυνθεί, αφού ούτε στο προπονητικό κέντρο πήγαινε, ούτε κάποια πρωτοβουλία έπαιρνε. Αυτό, όμως, φαίνεται ότι αλλάζει τώρα.

Ο Γιώργος Σαββίδης τα είπε από κοντά, σε δείπνο, με τους Ζοσέ Μπότο και Ραζβάν Λουτσέσκου πριν λίγες μέρες και τώρα, σήμερα Σάββατο (8/10), εμφανίστηκε έπειτα από… χρόνια στο προπονητικό κέντρο. Εκεί, φυσικά, δεν πήγε μόνο για να δει από κοντά την προπόνηση πριν την αναχώρηση της αποστολής για τη Λιβαδειά, αλλά και για να στείλει μήνυμα επαναδραστηριοποίησης.

Μένει να φανεί, φυσικά, αν αυτό θα αλλάξει και τα δεδομένα ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, με τον Μπότο να έχει ήδη στα υπόψιν του έναν παίκτη που θέλει πολύ να φέρει στον ΠΑΟΚ.