Ο Ολυμπιακός είχε στα χέρια του έναν πολύτιμο βαθμό κόντρα στη Ναντ στη Γαλλία, στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League, αλλά στο 93ο λεπτό δέχθηκε το γκολ του Γκουεσάν και ηττήθηκε με 2-1, με τον προπονητή του, Κάρλος Κορμπεράν, να έχει παράπονα από τον διαιτητή, τονίζοντας ότι είχε προηγηθεί φάουλ στον Αμπουμπακάρ Καμαρά στο ξεκίνημα της φάσης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ισπανός προπονητής μετά τη λήξη του αγώνα…

Για το τι δεν πήγε καλά και ήρθε η ήττα: «Δυσκολευτήκαμε να μπούμε καλά στο παιχνίδι στο α’ μέρος. Στο β’ μέρος κάναμε κάποια πράγματα για την ισοπαλία, όχι όμως για τη νίκη. Στο 2ο μέρος αξίζαμε την ισοπαλία. Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν αυτό. Τα τελευταία λεπτά όμως δυσκολευτήκαμε στο αριστερό άκρο. Στο τελευταίο λεπτό δέχθηκε ένα φάουλ ο Αμπουμπακάρ Καμαρά πριν το 2-1 της Ναντ και είχαμε πρόβλημα στο να αμυνθούμε».

Για το 3-4-3 που δοκίμασε: «Έτσι και αλλιώς θα παίζαμε με αυτό το σύστημα. Με αυτό το σχήμα θα μπορούσαμε να αμυνθούμε καλύτερα γιατί η Ναντ έχει ψηλούς παίκτες αλλά και να επιτεθούμε πιο καλά. Δυσκολευτήκαμε στην οργάνωση και τη δημιουργία. Πως σε κάποια πράγματα βασιστήκαμε περισσότερο σε προσωπικές ενέργειες. Χάσαμε ένα παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός δεν θα δεχθεί ποτέ πως οι πιθανότητές του έχουν λιγοστεύσει».

Δείτε τη φάση με το γκολ της Ναντ που προκάλεσε διαμαρτυρίες στον Ολυμπιακό…