Ο Παναιτωλικός προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο, ο Ατρόμητος ισοφάρισε στο ξεκίνημα του δεύτερου και τελικά οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1, αφού καμία από τις δύο δεν έπεισε με την απόδοσή της ότι άξιζε κάτι περισσότερο από την ισοπαλία, με αποτέλεσμα να μοιραστούν βαθμούς και εντυπώσεις, συνεχίζοντας χέρι-χέρι στη βαθμολογία μετά τις πρώτες τρεις αγωνιστικές (έχουν από 4 βαθμούς).

Το γεγονός ότι όταν ήρθε η ώρα για το cooling break, στο 26ο λεπτό, δεν είχε καταγραφεί ούτε μία καλή φάση, είτε για τη μία πλευρά είτε για την άλλη, τα λέει όλα για το… θέαμα μέχρι εκείνο το σημείο. Οι Αγρινιώτες πατούσαν καλύτερα αλλά δεν μπορούσαν να γίνουν απειλητικοί, οι Περιστεριώτες δεν ένιωθαν κάποιον κίνδυνο αμυντικά αλλά δεν έκαναν και τίποτα δημιουργικά, οπότε τα λεπτά περνούσαν… δύσκολα.

Μετά το cooling break, όμως, η κατάσταση κάπως βελτιώθηκε και είχαμε καλή φάση για τον Ατρόμητο στο 31′ με το σουτ του Μουνίθ που κόντραρε και γκολ στο 33′ για τον Παναιτωλικό με τον Καρέλη, ο οποίος εκτέλεσε τον Γιαννιώτη μετά το λάθος του Χατζηισαΐα, κάνοντας το 0-1.

Αυτό ήταν το σκορ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, αλλά στην αρχή του δευτέρου άλλαξε… Στο 51′ ο Κουέν έβγαλε ωραία κάθετη πάσα για τον Ροτάριου και αυτός τελείωσε όπως έπρεπε τη φάση γράφοντας το 1-1, δίνοντας ώθηση στους γηπεδούχους που προσπάθησαν να πιέσουν στα επόμενα λεπτά με στόχο το δεύτερο γκολ.

Ο Παναιτωλικός, όμως, κατάφερε να ισορροπήσει την κατάσταση, χωρίς όμως να μπορέσει στη συνέχεια, όπως δεν μπόρεσε και ο Ατρόμητος, να πείσει ότι θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από την ισοπαλία. Έτσι, το 1-1 έμεινε ως το τέλος, με την ισοπαλία να είναι δίκαιη με βάση όσα έδειξαν οι δύο ομάδες.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Σουάρεθ (76′ Μαυρομμάτης), Χατζηϊσαΐας, Ντε Μποκ, Γκονζάλες, Κουέν, Μουνίθ (80′ Τζοβάρας), Ρομπάιγ (80′ Φρίντζονσον), Ροτάριου, Κιάρτανσον (84′ Τζαβίδας).

Παναιτωλικός: Ανέστης, Αποστολάκης (72′ Λιάβας), Λάρσον, Κορνέλιους, Χατζηθεοδωρίδης (72′ Χουχούμης), Μλάντεν, Φλόρες, Νταγκό (85′ Μάρτενσον), Ντουάρτε, Σενγκέλια (58′ Κολοβός), Καρέλης.