Με δύο σημαντικά προβλήματα επέστρεψε από το Βελιγράδι η αποστολή της Εθνικής ομάδας.

Οι Κώστας Σλούκας και Κώστας Αντετοκούνμπο αποκόμισαν προβλήματα τραυματισμών στην αναμέτρηση με τη Σερβία με αποτέλεσμα να ακουστεί έντονα… ο συναγερμός ενόψει του Eurobasket. Ο διεθνής γκαρντ υποφέρει από οστικό οίδημα, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει το μεγάλο ραντεβού στο Μιλάνο.

Πρόβλημα στο γόνατο έχει και ο Κώστας Αντετοκούνμπο ωστόσο σαφής εκτίμηση για την κατάστασή του αναμένεται να γίνει το Σάββατο (27/8). Το σίγουρο είναι ότι κανείς από τους δύο παίκτες δεν πρόκειται να αγωνιστεί στην αναμέτρηση με το Βέλγιο το βράδυ της Κυριακής (28/8, 20:00) για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Όπως είναι γνωστό ο μικρότερος των αδερφών Αντετοκούνμπο αποχώρησε από το παιχνίδι κατά τη διάρκεια της δεύτερης περιόδου ενώ η πρώτη ενημέρωση της ΕΟΚ έκανε λόγο για «ερεθισμό στον επιγονατιδικό τένοντα του δεξιού ποδιού». Μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα ο ίδιος ο Ιτούδης στάθηκε στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει και ο Σλούκας ενώ μετά την επιστροφή της αποστολής της ομάδας από το Βελιγράδι αμφότεροι έκαναν μαγνητική τομογραφία.

Εντός της επόμενης ημέρας αναμένεται να υπάρξει και η επίσημη ενημέρωση της Ομοσπονδίας αναφορικά με την κατάσταση των δύο παικτών ενόψει του Eurobasket.

Πηγή: gazzetta.gr