Ο Ολυμπιακός περιμένει να μάθει σήμερα (26/8) τους αντιπάλους του στους ομίλους του Europa League μετά την πρόκρισή του επί του Απόλλωνα Λεμεσού στα πέναλτι. Από τους πρωταγωνιστές της επιτυχίας ήταν κι ο αμυντικός Παπέ Αμπού Σισέ, ο οποίος αγωνίστηκε παρόλο που είχε πένθος καθώς έχασε τον μικρό του ανιψιό.

Μιλώντας στην κάμερα της Cosmote Tv μετά το τέλος του ματς, ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός αναφέρθηκε στα συναισθήματά του και στην στήριξη των συμπαικτών του. «

Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς. Μετά την νίκη κόντρα στον ΠΑΣ το είχαμε πιστέψει, θέλαμε να γυρίσουμε στα θετικά αποτελέσματα. Το προσπαθήσαμε πολύ, αν και χρειάστηκε η διαδικασία των πέναλτι, όμως είμαστε ευτυχισμένοι».

Για το γεγονός ότι χειροκρότησε τους οπαδούς του Απόλλωνα, είπε: «Εξέφρασα τον σεβασμό μου προς τους φιλάθλους γιατί μας υποδέχθηκαν στην Κύπρο, έτσι το θέλουμε το ποδόσφαιρο και να πηγαίνουμε στο γήπεδό τους, χωρίς βία. Τους αξίζει ο σεβασμός».

Πώς κατάφερε να διαχειριστεί τα συναισθήματά του μετά την απώλεια δικού του ανθρώπου; «Πρόκειται για μία άσχημη στιγμή, έχασα έναν κοντινό μου άνθρωπο, είμαι στεναχωρημένος γιατί ήταν άνθρωπος αγαπημένος. Ο (προπονητής) Κάρλος Κορμπεράν μου είπε αν θέλω να αποχωρήσω, όμως δεν το έκανα. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου και όλους αυτούς που έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης. Είναι μία δύσκολη στιγμή αλλά τα κατάφερα με τη βοήθεια των συμπαικτών μου».