Ο Άρης έχει μεγάλες προσδοκίες για τη φετινή σεζόν και το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα ήταν ιδανικό, αφού νίκησε εύκολα με 3-0 τον Λεβαδειακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τους οπαδούς του να πανηγυρίζουν για τα γκολ, τη νίκη αλλά και την είσοδο στο παιχνίδι του Ζερβίνιο, ο οποίος είναι το μεγαλύτερο όνομα από όσους αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Το παιχνίδι άρχισε με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να αιφνιδιάσουν, έχοντας δύο σουτ στα πρώτα λεπτά, αλλά οι γηπεδούχοι δεν άργησαν να ανοίξουν το σκορ: Στο 12′ ο Γκρέι πέρασε για τον Μαντσίνι και αυτός με ωραίο πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το 1-0. Γκολ στο οποίο θα μπορούσαν, πάντως, να απαντήσουν οι Βοιωτοί στα αμέσως επόμενα λεπτά, αλλά ο Κουέστα μπλόκαρε το σουτ του Μουτίνιο στο 16′ και εξουδετέρωσε και αυτό του Δούμτσιου στο επόμενο λεπτό.

Όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας, ο αγώνας είχε καλό ρυθμό και στο 23′ είχε νέα φάση, για τους κίτρινους αυτή τη φορά με τον Καμάτσο τον οποίο σταμάτησαν οι Μάρκοβιτς και Βινίσιους, για να βάλει τελικά βάσεις νίκης η ομάδα του Χερμάν Μπούργος στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, όταν ο Μανσίνι πήρε τη μπάλα εκτός περιοχής, απέφυγε δύο αντιπάλους και πλάσαρε σωστά για το 2-0.

Φάση από τον αγώνα Άρης - Λεβαδειακός

Ο Άρης είχε, πλέον, υπό απόλυτο έλεγχο την κατάσταση και νωρίς στο β’ μέρος και συγκεκριμένα στο 55′ πλησίασε στο τρίτο γκολ με το σουτ του Μανσίνι εκτός περιοχής, για να ακολουθήσει στο 59′ η μεγάλη ευκαιρία με το σουτ του Γκρέι από το ύψος του πέναλτι, μετά το γύρισμα του Μανού Γκαρθία, που απέκρουσε ο Μάρκοβιτς.

Το 3-0… ψηνόταν επομένως και τελικά ήρθε στο 68′ με το διαγώνιο τελείωμα του Γκρέι εντός περιοχής μετά την ωραία μπαλιά του Πάλμα, με τους οπαδούς των Θεσσαλονικέων να πανηγυρίζουν… σαν γκολ και την είσοδο του Ζερβίνιο στο 74′, σε μια ευχάριστη βραδιά για τον Άρη, ο οποίος μπήκε στο πρωτάθλημα με γκολ και θέαμα.

Άρης: Κουέστα, Οντουμπάγιο, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Πίρσμαν (82′ Μαζικού), Μανσίνι, Ντουκουρέ, Νταμπό (46′ Ντιόπ), Καμάτσο (46′ Μανού Γκαρθία), Πάλμα (74′ Ζερβίνιο), Γκρέι (82′ Χατζηιωάννου).

Λεβαδειακός: Μάρκοβιτς, Κωνσταντινίδης, Τζημόπουλος, Βινίσιους, Βήχος, Μπελμόντ (58′ Λούα Λούα), Μεχία, Βρακάς (76′ Βουτσάς), Συμελίδης (76′ Ρεγκίς), Μουτίνιο (63′ Νίκας), Δούμτσιος.