Ικανοποιημένοι από τη μεταγραφική δραστηριότητα της Νότιγχαμ Φόρεστ – ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη – και απόλυτα ευχαριστημένοι από την παρουσία του προπονητή Στιβ Κούπερ στον πάγκο της αγγλικής ομάδας, είναι οι οπαδοί της.

Το NottinghamshireLive, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα nottinghampost, πραγματοποίησε έρευνα μεταξύ των φιλάθλων της Νότιγχαμ Φόρεστ, με αφορμή την επιστροφή της στην Premier League έπειτα από 23 χρόνια. Η Νότιγχαμ Φόρεστ πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία στην Championship και πήρε το εισιτήριο από τα πλέι οφ.

«Λάβαμε 1.200 απαντήσεις από αναγνώστες για την κατάσταση του συλλόγου, τις μεταγραφικές του δραστηριότητες και για την κατεύθυνση προς την οποία οδεύει», αναφέρει, σημειώνοντας ότι ζητήθηκε από τους φιλάθλους να βαθμολογήσουν έως το 100, σε μια σειρά από θέματα που αφορούσαν τη Φόρεστ, δίνοντας κατά μέσο όρο στα 86/100.

Οι φίλαθλοι έδωσαν 86/100 για τις – 12 νέες – μεταγραφές, 89/100 στη φιλοδοξία που δείχνει ο σύλλογος, 88/100 με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου Βαγγέλη Μαρινάκη, 90/100 στον Στιβ Κούπερ, 91/100 στην ατμόσφαιρα στο «Σίτι Γκράουντ», αλλά και μειωμένη βαθμολογία 76/100 στη συναισθηματική σύνδεση των φιλάθλων με την ομάδα.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ μετά την εξασφάλιση της ανόδου της στα σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου, επένδυσε σχεδόν 95 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση νέων παικτών με τον Τάιβο Αβονίγι από την Ουνιόν Βερολίνου να είναι η ακριβότερη κίνηση και σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ έδωσε 20,5 εκατομμύρια ευρώ.

Παράλληλα, δε, το τοπικό δημοτικό συμβούλιο άναψε το «πράσινο» φως στην επέκταση του γηπέδου «Σίτι Γκράουντ» με τις εργασίες να υπολογίζεται ότι θα ξεπεράσουν τα 100 εκατομμύρια ευρώ, όπως αναφέρει ο Τύπος του Νότιγχαμ.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ, στο μεταξύ, άρχισε την πορεία της στην Premier League 2022-23 το περασμένο Σάββατο με ήττα με 2-0 από τη Νιούκαστλ εκτός έδρας. Επιστρέφει στη δράση την προσεχή Κυριακή (14/8) κόντρα στη Γουέστ Χαμ στο «Σίτι Γκράουντ».